Holistic Psylliumfröskal ekologisk 275 g

I Lager
21,00 €

275 gram

Holistic Psylliumfröskal består av ekologiskt odlade, ljusa psylliumfrön, även kallade loppfrön, och är mycket rika på fibrer 

 


Holistic Psylliumfröskal består av ekologiskt odlade, ljusa psylliumfrön, även kallade loppfrön. Holistic Psylliumfröskal är mycket rika på fibrer och bidrar till att upprätthålla en hälsosam tarm och en naturlig tarmrörelse. Psylliumfröskal är naturligt glutenfria och något av en favoritmat för magens mjölksyrabakterier. Det är viktigt med tillräckligt vätskeintag då kostfiber binder vätska och för lite vätska kan orsaka kramp i tarmen.

Psylliumfröskal kan även blandas i gröt eller smoothies, och kan med fördel användas som fiberberikning vid bakning. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Dosering: 1–2 tsk (1 tsk = 2–3 g = 1,6–2,4 g fiber) löst i 200 ml kall vätska, 1–3 gånger per dag. Eller enligt rekommendation. Det är viktigt med tillräckligt vätskeintag då kostfiber binder vätska, och för lite vätska kan orsaka kramp i tarmen. Psylliumfröskal kan även blandas i gröt eller smoothies, och kan med fördel användas som fiberberikning vid bakning.

Näringsvärde per 100 g

Näringsvärde per 100 g
Energi 1 507 kJ / 360 kcal
Fett 1,25
- varav mättat fett 0,3
Kolhydrater 0,2
- varav sockerarter 0 g
Fiber 81 g
Protein 5,6 g
Salt 0,1 g

Ingredienser;

  • Ekologiska ljusa psylliumfröskal (Plantago ovata)

Ekologisk råvara certifierad av SE-EKO-01. Total mängd ekologisk råvara 100 %. Kan innehålla spår av senap och sesamfrön. Ursprungsland: Indien

Förvaring Förvaras torrt och inte över normal rumstemperatur. Öppnad förpackning förvaras väl tillsluten.

 

Mer information:
VarumärkeHOLISTIC
EAN/GTIN7350012335946