Medial Läkning Reviderad och utökad

Ej i lager
34,00 €

Medial Läkning av Anthony William reviderad  utökad

462 sidor


Hemligheterna bakom kronisk och mystisk sjukdom och hur man blir frisk

"En reviderad och utökad utgåva av boken som startade en hälsorevolution - den första boken i serien Medial läkning av författaren Anthony William.

Det medicinska mediet Anthony William har hjälpt miljoner människor, som aldrig riktigt fått rätt vård, att läka från sjukdom och hälsobesvär. Det kan handla om feldiagnoser, ineffektiva behandlingar eller helt enkelt situationer som inte läkare rår på med den kunskap som finns idag. Nu är författaren tillbaka med en uppgraderad utgåva av den bok som först öppnade dörren till Medial läkning.

Med tillgång till en enorm källa av information om läkning och hälsa som vetenskapen inte kommer upptäcka på årtionden, förklarar Anthony grundorsaken till människors smärta och sjukdom och vad de behöver göra för att bli friska. Hans verktyg och program ger enastående resultat.

Medial läkning avslöjar sanningen bakom kroniska symtom, tillstånd och sjukdomar som medicinska samfund fortsatt missuppfattar eller har problem med att förstå, såsom borrelia, fibromyalgi, binjureutmattning, kroniskt trötthetssyndrom, hormonell obalans, Hashimotos sjukdom, multipel skleros, depression, kronisk inflammation, autoimmunitet, neurologiska problem, blodsockerrubbningar, tarmsjukdomar och mer därtill.

Denna nya utgåva erbjuder även stöd för immunsystemet, nya spännande recept samt fler lösningar för att återfå balans i själ och ande efter sjukdom och andra känslomässigt omtumlande händelser. Vare sig du har fått en diagnos som du inte förstår, symtom som du inte vet hur du ska bli av med eller om någon du älskar har blivit sjuk, innehåller boken de svar du behöver. Det är också en vägledning för alla som vill veta hemligheten för att leva ett längre och friskare liv."

 

Mer information:
VarumärkeFÖRLAGSSYTEM