Medial Läkning Läk med detox

Ej i lager
34,00 €

Medial Läkning Läk med detox av Anthony Williams 

579 sidor


Medial läkning Läk med detox

Hälsoprogram för att bli av med ånget, depression, akne, eksem, mag-tarm-problem, hjärndimma, övervikt och undervikt, migrän, svullnad, uppblåsbarhet, psoriasis, cystor, trötthet, endometrios och autoimmuna sjukdomar

 

I sin senaste bok Läk med detox, den sjätte boken i Medial Läkning-serien, berättar Anthony William att vi utsätts för hälsofarliga gifter och patogener redan innan vi föds, och de fortsätter att försämra vår hälsa då vi konstant utsätts för dem hela livet igenom. Återhämtning och läkning genom detox är bokens röda tråd, och som vanligt när Anthony är i farten lämnar han inga frågor obesvarade. Allt som man möjligen kan tänkas vilja veta ger han svar på. Den grundliga informationen kommer till Anthony via Medkänslans ande, som genom alla år då Anthony hjälpt människor att bli friska påpekat att när man vet vad som gjort en människa sjuk så är halva slaget vunnet. – Att veta vad man ska göra, vad man ska ta och hur man ska använda verktygen är den andra halvan, säger han. Boken hjälper både till att ta reda på vad som är fel och hur man ska göra för att åtgärda problemen, oavsett vad det handlar om.

Beskrivning från boken:

"Detox är viktigare än du tror!

Idag utsätts vi för patogener och gifter som ligger till grund för kroniska symtom och sjukdomar i livet redan innan vi föds.

Utrensing är en metod för att skydda kroppen - och det är viktigt att vi gör det rätt. Det är det den här boken hjälper dig med. Här har Anthony William, " The Medical Medium", samlat stor kunskap och en mängd insikter om utrensning och detox på ett enda ställe. Han beskriver flera olika detoxprogram och berättar om vilka åtgärder vi kan vidta vid specifika hälsobehov, utrensningsprogram som: den välbekanta Leverhjälpen, Antipatogendetoxen, Leverns nya morgonkur, Monokostdetoxen och Tungmetalldetoxen.

Ur innehållet:

-Så väljer du ett detoxprogram som passar dig

-Orsakerna till nästan 200 olika åkommor samt vilka kosttillskott som passar mot dem

-Över 75 recept och exempel på menyer som hjälper dig igenom programmen

-Viktigt att göra och inte göra när man avgiftar kroppen samt olika sätt att modifiera programmen

-Sanningen om trender som periodisk fasta, vatten- och juicefasta, fibrer, protein, bulking, makroräkning och tarmhälsa

-Allt du behöver veta om ägg, mejeriprodukter, gluten, fiskolja, äppelcidervinäger och koffein

-En närmare titt på dolda gifter, problematisk mat, tungmetaller och utrensning av virus

-De fysiska skälen till att utrensning kan ha känslomässiga effekter

-Andligt och själsligt stöd som påminner dig om att det är möjligt att läka"


"Detoxprogrammen i den här boken utgår ifrån kunskap om vad som faktiskt händer i kroppen. Den här kunskapen har inga trendiga livsstilsförespråkare tillgång till", skriver Anthony.

Mer information:
VarumärkeFÖRLAGSSYTEM