Holistic Magsyra balans 90kap

I Lager
25,00 €

Kosttillskott 90 kapslar.

Holistic Magsyrabalans innehåller vegetabiliska, proteolytiska enzymer och kloridjoner, som bidrar till normal matsmältning genom produktion av saltsyra i magen.


Holistic Magsyrabalans innehåller vegetabiliska, proteolytiska enzymer och kloridjoner, som bidrar till normal matsmältning genom produktion av saltsyra i magen.

När man pratar om magsyra syftar man på saltsyran magsäcken. Magsäcken är kroppens suraste miljö, med ett pH på cirka 1,5–3. Den sura miljön aktiverar enzymet pepsin, som bryter ner protein och är som mest aktivt vid pH 2. Ungefär 20 procent av nedbrytningen av protein sköts av pepsin, men när man har brist på saltsyra kan inte pepsinet fungera optimalt och vi får besvär med proteinrik mat, bland mycket annat. Magsyran är alltså viktig för vår matsmältning, för balansen i tarmfloran, för att skydda oss mot infektioner och för att vi inte ska reagera allergiskt mot den mat vi äter.

Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Dosering vuxna: 1–2 kapslar per dag i samband med måltid. Ej på tom mage. Kapslarna ska sväljas ner hela med vätska. Använd ej vid magsår, graviditet eller amning. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost.

Näringsvärde per dagsdos

Innehåll per 1 kapsel % av DRI
Betainhydroklorid 500 mg *
- varav kloridjoner 120 mg 15
Proteas 195 SAPU** *
Innehåll per 2 kapslar % av DRI
Betainhydroklorid 1 000 mg *
- varav kloridjoner 240 mg 30
Proteas 390 SAPU** *
* DRI (dagligt referensintag) ej fastställt.    
** Enzymaktivitet enligt FCC (Food Chemical Codex).  

Ingredienser:

  • Betainhydroklorid
  • Fyllnadsmedel (rismjöl, risstärkelse)
  • Vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa)
  • Syrastabilt proteas 

 

  • Förvaring Förvaras torrt och utom räckhåll för små barn. Öppnad förpackning förvaras väl tillsluten.

 

  • Kontraindikationer Ej på tom mage. Kapslarna ska sväljas ner hela med vätska. Använd ej vid magsår, graviditet eller amning.

 

Mer information:
VarumärkeHOLISTIC
EAN/GTIN7350012335793