Genacol 100% kollagen 90 kapslar

I Lager
27,00 €

Genacol är 100% collagen i kapselform, det är ett protein komplex som framställs genom en unik process kallad för AMINOLOCK SEQUENCE TECHNOLOGY.

Detta är en speciell metod utvecklad av forsknings-och utvecklingsavdelningen hos Direct Lab Inc. Genacol är tillverkad med en mycket hög bioteknisk standard och uppfyller alla Europeiska länders regler och krav. Genacol är en högkvalitativ produkt i 400 grams kapslar utan konserveringsmedel och utan tillsatser. Ingen annan produkt på marknaden innehåller samma höga koncentration av collagen och aminosyror. En collagenmatris är en ofarlig väldefinierad substans som stimulerar produktionen av många olika slags collagen i kroppen.

Om du inte är van vid att dricka mycket vatten varje dag så börja med en kapsel per dag under en veckas tid och öka kontinuerligt vattenintaget. När du börjar dricka 1,5 liter vatten per dag så kan du ta den rekommenderade doseringen 3 kapslar/dag.

Antal doser per förpackning: 30 st.

Rekommenderad daglig dos: Tag 3 kapslar dagligen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Förvaring: Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning.

Ingredienser: 

Hydrolyserat kollagen (bovint), kapsel (gelatin), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror).

Innehåll:
1 kapsel - 400mg kollagen
3 kapslar - 1200mg kollagen

 

Övrig information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.


Mer information:
VarumärkeGENACOL
EAN/GTIN828875410003